Even kennismaken, dit is Fieke

28 februari '22

Bosch & Hei heeft een planbegeleidingsgroep. Deze groep bestaat uit vrijwilligers die Den Dolder en de WA Hoeve een warm hart toedragen en graag meekijken én meepraten over de manier waarop Bosch & Hei in de toekomst vorm krijgt. 

New kid on the block

Fieke is ‘the new kid on the block’. Halverwege 2021 werd zij lid van de planbegeleidingsgroep. Fieke werkt bij een toezichthouder in de corporatiesector en ziet vanuit haar werk hoeveel vraag er is naar nieuwe woningen, zowel koop als huur, sociaal en duurder. Daarbij werkt ze als vrijwilliger bij Den Dollywood. Een stichting die is opgericht om meer verbinding te creëren tussen het dorp en de WA Hoeve. De stichting biedt ruimte aan bandjes om te oefenen en organiseert in de oude collegezaal van het directiegebouw filmavonden en filmdagen voor volwassenen en kinderen. Last, maar zeker ‘not least’ is Fieke moeder.

Fieke

Gevarieerd woongebied

“Ik hoop door mijn betrokkenheid dat Bosch & Hei straks een gevarieerd woongebied wordt waar door verschillende prijsklassen en typen huizen veel verschillende mensen een thuis vinden. Niet zo’n tweede Bilthoven Noord. Verder lijkt het me heel fijn als de nieuwbouwwijk meer reuring rond de historische middenas én in Den Dolder brengt. Daarvoor is een goede wandel- en fietsverbinding nodig. Oud en jong moeten veilig kunnen bewegen tussen het dorp en Bosch & Hei. Vanuit deze wensen en belangen van het dorp kijk ik mee naar de planvorming en de uitwerking hiervan.”

Fieke woont nu zo’n jaar of 6 in Den Dolder. Destijds verruilde het stel met 2 kinderen een appartement in Utrecht voor een ‘grotemensenhuis’ met tuin. “Ja, je woont hier echt supermooi en de Bosch & Hei heeft ook volop potentie om zo mooi te wonen. Of ik wil verhuizen? Zeker niet. Wij zijn hier helemaal op onze plek.”

  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen