Gezelligheid op Historische Middenas door Festival WAarachtig

16 oktober '23

De organisatie van het festival, Stichting Waardevol (van Den Dollywood & Delta Music) en Stichting DenDolder.nl hadden met een plan aanspraak gedaan op het WAardeer de Hoeve fonds, van BPD en Gemeente Zeist. Het idee leek simpel: een familiefestival aan het einde van de zomer. Maar natuurlijk wordt het pas echt een succes met enthousiaste bezoekers, kinderen en deelnemers aan het evenement. Nou en dat is gelukt! Al die blije gezichten, mensen die elkaar begroetten, kinderen die spelletjes speelden, dag vol pret!

Lokale gezichten maken het festival compleet

Er stonden verschillende kraampjes van Dolderse bedrijven en initiatieven. Crazy Carrot Company verkocht tweedehands lego. Stadslab Zeist kwam met hun kekke busje aan om een workshop Cyanotype (Blauwdruk) te geven en Tuinderij uit de Kluiten verkocht heerlijke aardbeien en vers gelegde eieren uit hun eigen moestuin op de WA Hoeve.

image alt

Voor iedereen wat wils

Ook was Loods21 vertegenwoordigd met een inspiratie gedichten workshop als voorbereiding op de Kunstroute. De ateliers van Wilgehof-Sodaar en P’Arts waren ook geopend. Zo was er voor iedereen wat wils. Dolle Dries & Bram’s Pannekoeken zorgde voor wat lekkers te eten en te drinken. Kijk ook eens op Instagram voor een uitgebreid verslag van de dag.

Bezoek de Instagram-pagina
image alt

Coaching, massages en dans

Bij het Hof van Hovenkamp, ReWild Massage en Stek Coaching en Ontwikkeling kon je naast een fijn gesprek ook informatie krijgen over de verschillende coaching mogelijkheden en massages, die zij aanbieden. Er werd gedanst door jong & oud bij de Silent Disco van DJOIN en aan de andere kant van het prachtige monumentale pand was er live muziek. Lokale bandjes zorgden voor een echt festivalsfeertje. Blues & More, Fujaro, Riff Amsterdam & Dangerous Time of the Death.

Blije gezichtjes

En naast dit alles natuurlijk al die blije gezichtjes van kinderen die hun centjes verdienden met de verkoop van de spulletjes op hun kleedje, geweldig! Wethouder Walter van Dijk kwam ook het festival officieel openen. Na het ringsteken konden we verder feesten.

En dat allemaal op een zondagmiddag in ons prachtige Den Dolder. Zonder de Sponsoren en Deelnemers was dit Festival niet zo gelukt! Den Dolder, zo gek nog niet!

Meer over Bosch & Hei? Bekijk de Visie
Meer over Bosch & Hei? Bekijk het nieuwsoverzicht