Heb jij de BouwApp al?

20 oktober '21

De plannen voor Bosch & Hei zijn volop in ontwikkeling. Via deze website en onze nieuwsbrief word je hierover geïnformeerd. Naast informatie over het plan zelf, zoals over woningen, verkoop en andere belangrijke onderwerpen, gebeurt er ook al een en ander op het terrein van de WA Hoeve zelf. Heb je interesse in wat er op het terrein afspeelt, omdat je er woont, werkt, recreëert of gewoon nieuwsgiering bent, volg dan onze BouwApp. Via de BouwApp delen wij informatie over de uitvoering van werkzaamheden die er plaatsvinden, bijvoorbeeld over de sloop van een aantal panden wat nu gaande is. Maar straks ook als er bijvoorbeeld afsluitingen zijn op het terrein, omdat er werkzaamheden plaatsvinden. Met de BouwApp houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen (buiten) in het project. Gewoon handig dus!

Hoe kun je de BouwApp downloaden?

Om het project Bosch & Hei te volgen neem je de volgende 5 stappen:
1. Download de BouwApp gratis in de appstore (Google, Apple of Windows) of scan QR code
2. Zoek project via ’ontdek’
3. Zoek op “Bosch & Hei Den Dolder”
4. Selecteer project
5. Klik op ‘Toevoegen aan favorieten’

Via je smartphone of tablet

Elke keer wanneer wij een bericht plaatsen in de BouwApp komt er direct een berichtje (notificatie) op je smartphone of tablet. Wij plaatsen berichten over de stand van zaken, afsluitingen en andere zaken die voor jou belangrijk kunnen zijn. Ook kun je met deze app eenvoudig contact met ons opnemen wanneer je een vraag hebt over de werkzaamheden die er plaatsvinden, overlast ondervindt, of iets opvalt wat je graag meldt.

Voor de volledigheid willen wij nogmaals benadrukken dat we op de BouwApp niets melden over (de verkoop van) woningen en hierover via deze weg ook geen vragen kunnen beantwoorden. Hiervoor verwijzen wij je naar de website.

  Ik heb een vraag
  Meer nieuws lezen