WAardeer de Hoeve Fonds

31 mei '23

Onlangs hebben de gemeente Zeist en BPD een actie uitgezet, om kans te maken op financiële steun vanuit het WAardeer de Hoeve Fonds. Een fonds dat is opgericht om initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan de aantrekkelijkheid van dit prachtige historische natuurrijke gebied.

We zijn verheugd te kunnen melden dat we de afgelopen weken inspirerende en creatieve initiatieven hebben ontvangen. Meerdere mensen en organisaties hebben gereageerd en laten zien dat ze de Historische Middenas op de WA Hoeve nieuw leven willen inblazen. De verscheidenheid aan voorstellen maakt ons enthousiast en we kunnen niet wachten om de inzendingen te beoordelen.

Tot 1 juni jl. had je de mogelijkheid om jouw ideeën voor de Historische Middenas in te dienen en zo kans te maken op financiële steun uit het WAardeer de Hoeve Fonds. Onze betrokken jury zal nu alle inzendingen grondig beoordelen en de meest veelbelovende initiatieven selecteren. We willen alle deelnemers bedanken voor hun toewijding en inzet.

Als je geselecteerd bent wordt er binnen enkele dagen na 2 juni contact opgenomen en ontvang je uiterlijk 15 juni verdere instructies over het vervolgproces.

Nogmaals dank aan iedereen die heeft deelgenomen. Samen zorgen we voor een mooie toekomst van de WA Hoeve.

Bekijk de flyer
  Meer over de Visie
  Nieuwsoverzicht